Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Bij groepen vanaf 8 personen vragen wij u
om te kiezen voor een menu.

Al onze gerechten bevatten alle allergenen. (zie uitleg kaart onderaan)

Menu Loncin

€ 125
Met aangepaste wijnen € 170

Carpaccio van Sint Jakobsvruchten met vinaigrette van champagne en kaviaar
Le carpaccio de Coquilles St.-Jacques, au caviar

Tarbot met eekhoorntjesbrood en citroenmelisse
Le turbot aux cêpes et citronelle
Gebakken ganzenlever met vijgen en Elixir de Spa
L' escalope de foie d'oie aux figues, Elixir de Spa
Wilde patrijs gebraden in druivenblad
Le perdreau rôti à la feuille de vigne
Kaasschotel - Les fromages affinés par nos soins
Waaier van nagerechten - Le grand dessert

Het menu Business “Meating”
wordt elke dag geserveerd, behalve op zaterdag en feestdagen, en is zowel ‘s middags als ‘s avonds verkrijgbaar.

Business "Meating"

Voor € 45 / p.p.
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert dat dagelijks wordt samengesteld volgens marktaanvoer.


Maandmenu

€ 65/p.p.
All-in met aperitief, huiswijnen en koffie: € 95
Supplement met aangepaste wijnen (andere dan de huiswijnen): € 10
Terrine van ganzenlever met compote van appeltjes en pistache -
La terrine de foie, compote de pommes et pistaches
Gegrilde Sint Jakobsvruchten met blanke boter van basilicum en tomaten -
Les coquilles St.-Jacques grillées, beurre blanc au basilic et tomates
Wilde eend met sinaasappel - Le canard sauvage à l'orange
Verrassingsdessert - Le dessert "surprise"

Verrassingsmenu

6-gangenmenu dat wordt samengesteld volgens marktaanvoer.
Wordt op uw vraag voorgesteld aan tafel.
€ 78/p.p. - Met aangepaste wijnen: € 118/p.p.


Indien u bij een menu het dessert wenst te vervangen door kaasschotel,
is er een supplement van € 6/p.p.
Supplement kaas èn dessert is € 12/p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door kaas, stellen we het op prijs om ons dit op voorhand mee te delen (ten laatste wanneer we uw hoofdschotel komen afruimen).

Gelieve ons te verontschuldigen mocht een bepaald gerecht in een menu niet
voorradig zijn, we werken immers enkel met dagverse grondstoffen en
zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer.

Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden. Dank voor uw begrip.

Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD, dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld
indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.