Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Bij groepen vanaf 8 personen vragen wij u
om te kiezen voor een menu.
Al onze gerechten bevatten alle allergenen. (zie uitleg kaart onderaan)
Menu Loncin
Met aangepaste wijnen € 170
Le carpaccio de Coquilles St.-Jacques, au caviar |
Tarbot met eekhoorntjesbrood en citroenmelisse Le turbot aux cêpes et citronelle |
L' escalope de foie d'oie aux figues, Elixir de Spa |
Le perdreau rôti à la feuille de vigne |
Het menu Business “Meating”
wordt elke dag geserveerd, behalve op zaterdag en feestdagen, en is zowel ‘s middags als ‘s avonds verkrijgbaar.
Business "Meating"
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert dat dagelijks wordt samengesteld volgens marktaanvoer.
Maandmenu
La terrine de foie, compote de pommes et pistaches |
Les coquilles St.-Jacques grillées, beurre blanc au basilic et tomates |
Verrassingsmenu
Wordt op uw vraag voorgesteld aan tafel.
€ 78/p.p. - Met aangepaste wijnen: € 118/p.p.
Indien u bij een menu het dessert wenst te vervangen door kaasschotel,
is er een supplement van € 6/p.p.
Supplement kaas èn dessert is € 12/p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door kaas, stellen we het op prijs om ons dit op voorhand mee te delen (ten laatste wanneer we uw hoofdschotel komen afruimen).
Gelieve ons te verontschuldigen mocht een bepaald gerecht in een menu niet
voorradig zijn, we werken immers enkel met dagverse grondstoffen en
zijn dus afhankelijk van de marktaanvoer.
Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen.
Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden. Dank voor uw begrip.
Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD, dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten.
Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld
indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.